• Vasútállomás

  • Gazdag szántók és ültetvények

  • Közösségi ház

  • Családi házak

  • Társas házak .

  • Református templom

  • Játszótér.

  • Pihenés és kikapcsolódás.

  • A csárdaszállási réteken.

Csárdaszálláson elektronikusan is benyújthatók az adóbevallások

A Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai Csárdaszállás Önkormányzatának is elkészítették az iparűzési adó bevallásához az Általános Nyomtatvány Kitöltő (ÁNYK) programba tölthető elektronikus nyomtatványokat. A nyomtatványokkal kapcsolatos legfontosabb információk a cikk folytatásában olvashatók és tölthetők le az ÁNYK-ba installálható bevallási űrlapok.

 

A Gyomaendrődön már két éve népszerű e-nyomtatványt a helyi vállalkozók Csárdaszálláson is igénybe vehetik az iparűzési bevallásaik teljesítéséhez, illetve egyéb az adózással kapcsolatos ügyeik intézésére.

Fontos tudni, hogy a nyomtatványok egy kivételével ügyfélkapun keresztül is beküldhetőek. Az első elektronikus űrlap ügyfélkapus beküldése előtt azonban a CS13BEUINT jelű űrlapon előzetesen be kell jelentkezni elektronikus kapcsolattartásra.

A normál módú és egyszerűsített iparűzési adó bevallásához a CS12IPA és a CS12IPA_EGY nyomtatványok állnak rendelkezésre. Az iparűzési adó bevallás nyomtatványok nemcsak segítenek a helyes bevallás kitöltésében de ki is számolják a befizetendő adót.

További adózáshoz kapcsolódó nyomtatvány még a CS13BEJVALT jelű nyomtatvány, amely a bejelentkezést és változás bejelentést támogatja. Szintén fontos és gyakran alkalmazott nyomtatvány az adóigazolás kiadásának kérelem lapja amely a CS13AIGKER jelet kapta.

A nyomtatványok a nevükön elhelyezett linkről installálhatók az ÁNYK programba. Az Általános Nyomtatvány Kitöltőről többet itt olvashatnak. 

Adózási és a nyomtatványok használatával kapcsolatos kérdésekkel forduljanak bizalommal a közös hivatal csárdaszállási kirendeltségének munkatársához Harmatiné Beinschródt Máriához vagy a törzshivatalban Enyedi László adóosztály vezetőhöz.

Impresszum

Kiadó Kiadásért felelős Szerkesztő
Csárdaszállás Községi Önkormányzat
5621 Csárdaszállás Petőfi u. 17.

Nagy Zsolt Sándorné polgármester
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Török Zoltán rendszergazda
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.