• Vasútállomás

  • Gazdag szántók és ültetvények

  • Közösségi ház

  • Családi házak

  • Társas házak .

  • Református templom

  • Játszótér.

  • Pihenés és kikapcsolódás.

  • A csárdaszállási réteken.

Polgármesteri köszöntő

Tartalomjegyzék

 Csárdaszállás negyedszerre is újraválasztott polgármestereként köszöntöm a Csárdaszállás Honlapján tallózókat.

Csárdaszállás kicsiny település, de mindig is élni akart, megmaradni, fennmaradni, ezért dolgozunk, fáradozunk, ennek meg is van az eredménye, melyről a Honlapon böngésző érdeklődő meggyőződhet.

 

Kellemes időtöltés kívánok!

 

Csárdaszállás Önkormányzatának bemutatása

Csárdaszállás község Önkormányzatának feladatait, melyet az Önkormányzati Törvény ír elő, a Képviselő-testület, élén a polgármesterrel, Polgármesteri Hivatalán keresztül látja el, melyet a jegyző irányít.

A hivatal dolgozói látják el a pénzügyi, hatósági, szociális és kulturális feladatokat. Az óvodai nevelést és az alapfokú oktatást társult formában Gyomaendrőd várossal a Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskolával látjuk el. Az óvodai nevelés helyben történik. Az alsó tagozatos gyermekek oktatása szintén helyben történik, de a felső tagozatos gyerekek iskolabusszal Gyomaendrőd városba utaznak, oktatásuk ott történik.  

A gyermekjóléti és családsegítő szolgálatot, nevelési tanácsadást, logopédiát, gyógytestnevelést, pedagógia szakszolgálatot, szociális információs szolgálatot szintén Gyomaendrőd várossal társult formában a Térségi Humánsegítő Szolgálattal látjuk el.

A idősek otthonban való ellátása, átmeneti elhelyezés, házi segítségnyújtás, támogató szolgálat, közösségi ellátás, idősek nappali ellátása, fogyatékosok nappali ellátása szintén Gyomaendrőd várossal társult formában a Térségi Szociális Gondozási Központ keretében van ellátva.

Okmányiroda Mezőberény városban működik. Az egészségügyi szolgáltatást szintén Mezőberény város látja el. A gyermek és felnőtt betegek ellátása helyben történik. A fogorvosi szakrendelés is helyben történik. Az orvosi rendelők a Községháza épületében vannak.

Impresszum

Kiadó Kiadásért felelős Szerkesztő
Csárdaszállás Községi Önkormányzat
5621 Csárdaszállás Petőfi u. 17.

Petneházi Bálintné polgármester
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Megyeri László aljegyző
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.